Dato: 29.nov.2011 Klokken: 15:55

Dagen min var helt perfekt til jeg våknet opp.. Jeg våknet opp og hadde utrolig vondt i beinet. Så dro jeg på skola, og da fikk jeg vondt i magen. Etter vært var det en vis person ( Sandra ) som dytta meg, men det var fordi jeg hadde sølt masse sjokolademelk på henne da. Henne dytta meg ( Skulle være tull ) Og jeg fikk sånn sleng i nakken. Har ikke så vondt nå.. egentlig ikke noe nå, men har fortsatt vondt i beinet. Vi hadde 2 timer matte i dag og jeg ble ferdig med matteleksa mi. veldig happy nå kjenner jeg. Men så tenker jeg på at det er skole i morgen. Vips så var jeg ikke så happy!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stygge kommentarer:
Dere som kommenterer stygge kommentarer? hvorfor i huleste gidder dere og gjøre noe så slemt?! det er utrolig unødvendig og skrive stygge kommentarer på andres blogger! folk kan faktisk bli såret! Hadde du  gått bort til noen og sagt: du er stygg, jeg liker deg absolutt ikke.. du suger.. ! Hadde du virkelig gjort det?! Det er iallefall veldig frekt! jeg er imot mobbing på nett fordi jeg liker det absolutt ikke. Jeg er seriøst lei av det! Og når noen skriver på bloggen sin at dem kommer til og miste noen dem er veldig glad i, er det da vits i at dere der ute skriver " begynn å grin a" osv? det er veldig teit og dere er absolutt ikke voksne som gjør det. du kan godt skrive en kommentar, men den burde være fin. Det er ikke min blogg det gjelder, men jeg har sett rundt på andres blogger og sett stygge kommentarer. Jeg hadde en blogg før som jeg fikk mange stygge kommentarer på, jeg vet hvordan det er og det er ikke gøy. Dere burde tenke på hva dere skriver til andre, og iallefall ikke gjem deg ibak noen ord eller anonym! Dere viser bare at du ikke står for det dere skriver.. Vis dere skal skrive sånne kommentarer, kanskje dere burde bruke deres egne navn, og iallefall ikke kalle dere anonym eller noe annet. Ta dit eget navn istede for og gjemme deg bak andre navn! Vis dere ikke har noe pent og si, la være og si det. Det er ikke gøy for de som skriver på bloggen sin at dem kommer til og miste noen får sånne kommentarer som er skikkelig stygge? Dere burde seriøst tenke over hva dere skriver før dere skriver det! Skriv eller noe pent istede for og være frekke. Vil bare si ifra.. Vis det kommer noen ordentlig stygge kommentarer. Og en advarsel. Vis du kommenterer noe ordentlig frekt på kommentaren min. Tar jeg IP adressa de oh andmelder det, er ikke redd for det. Jeg er ikke sint, men blir bare litt irritert når folk kommenterer stygge ting. Jeg håper dere virkelig tar fatt i dette, ikke bare sitt der og skriv stygge kommentarer, men slutt med det. Liker dere ikke bloggen, ikke kommenter no, bare ligg unna. ! Det var det jeg ville si i dag..- Hva syns du om nettmobbing og stygge kommentarer?

- Lene
Kommentarer

Ane Torine Myrhaug Bæra
01.des.2011, kl.19:20

jEG SYNES DET ER VELDIG BRA AT DU SKRIVER ÆRLIG!

02.des.2011, kl.22:38

Haha, takk:)

Aleks
18.des.2011, kl.23:37

Hvorfor gir du de som gir deg stygge kommentarer så jævla mye oppmerksomhet?

Du vet de fortsetter når du faktisk skriver om dem i et innlegg vet du?

Anbefaler å drite i dem og late som om de ikke eksisterer!

Jeg får stygge kommentarer eg og av og te!

Eg sletter de og tenker ikke mer på det!

Er ikke vits å lage et innlegg bare til dem.

Hvis du lurer Lene så stakk jeg innom fordi jeg så etter om du hadde fortelt leserne dine at du ropte ut til ei jente at du har sett at kjæresten hennes har skrivd at han elsker deg i boka si når det faktisk ikke står navnet ditt i den boka et eneste jævla sted! Og dette førte denne jenta og meg vekk fra hverandre.

Men siden kjærligheten seirer så er jeg og Julie sammen igjen.

Og du har 2 nye fiender!

Takk for meg c:


Legg igjen en hilsen


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.nohits